fbpx

Experiența

Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi să calci pe urmele celor mai faimoși astronauți?

Prima experiență completă în care poți testa programul oficial de antrenament al astronauților din cadrul Space Camp NASA se lansează în Cluj-Napoca în perioada 6 februarie – 13 iunie. Nu rata șansa de a îți testa abilitățile de astronaut și de a trăi o experiență unică pe care să o împărtășești cu întreaga familie!

6 FEBRUARIE - 13 IUNIE

Cluj-Napoca

EXPERIENȚĂ UNICĂ

Informații

Trăiește cea mai mare aventură spațială a vieții tale! Iată câteva dintre experiențele pe care le poți trăi în cadrul Space In The City

De la poveste la realitate

Știai că primul model de rachetă a fost descris în anul 1865? Descoperă machetă la scară 1:1 și află despre primii pași ai călătoriei în spațiu.


La Space In The City poți atinge luna

Ai ocazia de a atinge Luna! Cu adevărat! Găzduim unul dintre puținele exponate de acest fel din lume!Călătorește în spațiu

Cea mai realistă experiență de Virtual Reality te așteaptă doar în cadrul Space In The City. Mai mult decât atât, tu alegi dacă îți dorești să vizitezi Luna, Marte sau poate doar să trăiești experiența de a călători într-o rachetă.

Fii primul care ajunge pe Marte

Pentru cel mai nou program spațial – călătoria pe Marte – astronauții s-au antrenat continuu într-un simulator care imită mersul pe Marte. Acum ai și tu ocazia de a îl testa într-un mediu controlat.


F-18

Fără îndoială cel mai sofisticat și capabil avion de vânătoare, modelul F-18 este pilotat doar de către profesionișți antrenați special pentru aceste misiuni. La Space In The City ai ocazia să fii unul dintre ei!


Nivelul avansat

Orice călătorie în spațiu presupune o analiză extrem de detaliată pentru a asigura toate măsurile de siguranță. Însă, chiar și în aceste condiții, accidentele se pot întâmpla și astronauții pot pierde controlul navei. Testează-ți abilitățile în cele mai dificile condiții pentru astronauți.

Program

Space In The City

PROGRAM DE FUNCȚIONARE

Vineri 10:00 – 20:00
Sâmbătă 10:00 – 20:00
Duminică 10:00 – 20:00

Ultima oră de acces în fiecare zi: 19:15

Deschis în fiecare weekend până pe 13 IUNIE

Bilete

Tipul biletului
Standard
Flexi **
Copii (3 - 7 ani)
35 RON
45 RON
Elevi/ Studenți/ Pensionari
40 RON
50 RON
Adulți
45 RON
55 RON
Jetoane
7 RON
7 RON
5 Jetoane
35 RON
35 RON
10 Jetoane
65 RON
65 RON
20 Jetoane
120 RON
120 RON
Biletele FLEXI se pot cumpăra și la intrarea în expoziție.
Acceptăm plata cash sau card.
Pentru a respecta normele de protecție și distanțare socială numărul de vizitatori in cadrul unui anumit interval de timp este limitat.
La achizitionarea biletelor standard trebuie să selectați data și intervalul de timp în care trebuie să vă prezentați la expoziție (acestea sunt disponibile odată cu parcurgerea pașilor de cumparare a biletelor online). 
Biletele FLEXI se pot folosi o singura dată, in orice zi/ interval de timp, conform orarului expozitiei. 
Diferența între biletele STANDARD și cele FLEXI este:

STANDARD = SE INTRĂ ÎNTR-UN ANUMIT INTERVAL DE TIMP SELECTAT DE VIZITATOR LA ACHIZIȚIONAREA BILETULUI ON-LINE.

FLEXI = NU ESTE NEVOIE SĂ SPECIFICAȚI INTERVAL DE TIMP.
Biletul permite accesul o singură dată în intervalul specificat și include 1 jeton

Accesul copiilor sub 3 ani este gratuit.

Pentru accesul gratuit al copiilor în vârstă de până la 3 ani, este necesară prezentarea unei copii după certificatul de naștere.
SIMULATOARE
  1. MAT – 2 jetoane / 45 secunde (înălțime minimă 130cm, greutate maximă admisă 110kg)
  2. VR (4 stații) – 2 jetoane / 4 minute  (vârsta minimă: 3 ani)
  3. 5DF – 1 jeton – / 3-4 minute (greutate maximă admisă 50kg)
  4. F18 – 1 jeton / 5 minute  (vârsta minimă: 5 ani)
  5. MARS Gravity – 2 jetoane / 3-4 minute (înălțime minimă 130cm)
  6. Landing shuttle / gratuit (vârsta minimă: 3 ani)

Vă recomandăm să cumpărați jetoanele la fața locului.

COVID-19

Suntem conștienți de fiecare aspect al actualului context generat de pandemia Covid – 19. De aceea, am luat toate măsurile de siguranță pentru a vă asigura că în tot timpul petrecut în cadrul Space In The City, întregul personal are în vedere toate măsurile necesare pentru protecția tuturor vizitatorilor.

Vă rugăm să parcurgeți mai jos o serie dintre măsurile specificate anterior

Parteneri internaționali

FAQ

Biletele se achiziționează de pe site-ul www.nasaexpo.ro, de la partenerii noștri www.iabilet.ro sau la intrarea în expoziție. La intrare sunt disponibile doar biletele FLEXI.

În contextul pandemiei Covid-19, vă recomandăm să achiziționați biletele online pentru a evita cozile de la intrare.

Indiferent de locul de achiziție al biletelor, acestea permit accesul în spațiul Space In The City într-un interval orar de 2 ore. În momentul achiziției, veți alege ziua și intervalul orar în care doriți să vizitați. Timpul petrecut în cadrul Space In The City este de maxim 1h 30 min pentru a evita aglomerarea spațiului și a asigura păstrarea tuturor măsurilor de siguranță.

Prețul biletului de acces include doar accesul în cadrul Space In The City. Pentru simulatoare este necesară achiziția jetoanelor. Fiecare simulator folosește câte 1 sau 2 jetoane pentru fiecare experiență. Puteți folosi jetoanele cum doriți pentru simulatoarele pe care doriți să le testați. Prețul biletelor și al jetoanelor nu se returnează.

În acest moment, nu există reduceri de grup. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.

Vă rugăm contactați departamentul Relații cu Publicul, folosind adresa de email hello@nasaexpo.ro

Nu, biletul nu este rambursabil și nu se poate schimba.
Oricare dintre cele 2 situații se pot întâmpla doar în caz de forță majoră după o evaluare individuală. În acest caz, vă rugăm să contactați departamentul de Relații cu Clienții, folosind adresa de email hello@nasaexpo.ro

Zona expoziției NU este accesibilă fără obstacole. Accesul în expoziție se face pe trepte.

Sigur că da! Există o multitudine de spații în care puteți face fotografii și suntem siguri că veți dori să păstrați amintiri din experiența Space In The City.

Cărucioarele de copii se pot lăsa lângă casa de bilete SPACE IN THE CITY, dar nu se permite accesul cu ele pe teritoriul expoziției.

CONTACT

WE ARE HERE