fbpx

Termeni și condiții

Site-ul nasaexpo.ro este un site de scop informativ despre Expoziția Space In The City, organizată de SHOWTIME PRODUCTIONS SRL.

nasaexpo.ro este un site în limba română creat, dezvoltat și operat de Showtime Productions SRL, căruia i se aplică următorii Termeni de Utilizare care includ, dar fără a se limita la acestea, toate textele, pozele, uneltele interactive, produsele digitale, evenimentele, recomandările și concursurile publicate în toate paginile site-ului.

nasaexpo.ro nu va fi considerat responsabil pentru orice încalcare a acestor Termeni de Utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu conținutul prezentului document vă rugăm să nu utilizați site-ul. Vă rugăm ca de fiecare dată când reveniți pe acest site să verificați dacă Termenii de utilizare au fost modificați. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea de catre dumneavoastră a acestor Termeni de Utilizare.

Întregul conţinut al site-ului www.nasaexpo.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conţinutul şi prezentarea site-ului sunt deţinute de Showtime Productions SRL. Accesul dumneavoastră la acest site desemnează acordul cu termenii de utilizare prezentați în acest document. Accesul neautorizat, distribuția, reproducerea, copierea, retransmiterea, publicarea, vânzarea, utilizarea comercială sub orice formă sau oricare alt tip de transfer a oricărei părți din site-ul nasaexpo.ro, inclusiv dar fără a se limita la acestea, tot conținutul, serviciile, produsele digitale, evenimentele, etc. sunt prin prezenta strict interzise.

Accesul și utilizarea paginii nasaexpo.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare privind expoziția Space In The City.

Utilizatorul este în mod expres de acord că utilizarea acestui site se face pe propria răspundere. nasaexpo.ro nu garantează că acest site va funcționa fără întreruperi sau fără erori.

nasaexpo.ro își rezervă dreptul să completeze și/sau să modifice acești Termeni de Utilizare cu Termeni Adiționali care se vor publica în pagina serviciului corespunzător căruia acei termeni li se aplică. Prin prezenta sunteți de acord că acești Termeni Adiționali fac parte din Termenii generali de Utilizare și se supun acelorași reguli.

Showtime Productions SRL nu efectuează prelucrări de date cu caracter personal în regim propriu.

Showtime Productions SRL nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori, şi asigură că va depune toate diligenţele pentru realizarea unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori.

Prezentul site poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri în scopul facilitării accesului utilizatorului către resurse necesare precum achiziția biletelor pentru expoziție. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

Showtime Productions SRL nu poate controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere de pe site-ul său.

CONTACT

WE ARE HERE